Telefonumun şifresini unuttum

Muhammet merkit

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Şub 4, 2021
1
0
1
Dün telefonumun şifresini unuttum ve telefoncuya para vermek istemiyordum bu yüzden çözüm aradım ve telefonun ses ve açıp kapama tuşuna basılı tutarak birşeyler denedim ve başarılı oldum karşıma bı menü geldi o menüde çok fazla seçenek vardı ve bende orada telefonumu sifirlayacak olan tuşa tıkladım ve oldu :)

ilkinck6@gmail.

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ocak 10, 2021
1
0
1
Dün telefonumun şifresini unuttum ve telefoncuya para vermek istemiyordum bu yüzden çözüm aradım ve telefonun ses ve açıp kapama tuşuna basılı tutarak birşeyler denedim ve başarılı oldum karşıma bı menü geldi o menüde çok fazla seçenek vardı ve bende orada telefonumu sifirlayacak olan tuşa tıkladım ve oldu :)
Güzel bir çözüm olmuş

Nunucuk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Şub 4, 2021
2
1
1
Güzel çözüm olmuş tebrikler burası varoldukca sorun kalmaz ??

Damlacelebi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 19, 2020
3
1
3
Bu benim de başıma gelmişti. Dediğin şeyleri bende yapmıştım ve gerçekten oluyor. Biraz karmaşık gibi dursa da asla değil. Sizin de böyle bir sorununuz olursa diye bir yere not edin bencee