E Ebru35 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 13, 2021 2 0 1 Şub 13, 2021 #1 Suanji telefonum ekranı kötü kamerası kötü ara ara ses çıkartıyor yeni telefon alicam iPhone 8 plus kullanan var mı memnunmusunuz?
Suanji telefonum ekranı kötü kamerası kötü ara ara ses çıkartıyor yeni telefon alicam iPhone 8 plus kullanan var mı memnunmusunuz?
N nazarrk Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 16, 2021 1 1 3 Şub 16, 2021 #2 ben bir yıldır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan süper bir telefon özellikle kamerası da çok güzel ve canlı Tepkiler: Ebru35
ben bir yıldır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan süper bir telefon özellikle kamerası da çok güzel ve canlı
E Ebru35 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 13, 2021 2 0 1 Şub 16, 2021 #3 nazarrk' Alıntı: ben bir yıldır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan süper bir telefon özellikle kamerası da çok güzel ve canlı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
nazarrk' Alıntı: ben bir yıldır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan süper bir telefon özellikle kamerası da çok güzel ve canlı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim