Huawei

Hasooo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 12, 2020
2
1
1
Huawei p smart s telefon kullanıyorum çok iyi bir telefon pil süresini bayağı uzun ve oyun performansı yüksek
 
K

koraygnnsn

Guest
huawei mukemmel bır telefon bence baska telefon alma dırek al
 

dilekmert_1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 12, 2020
5
1
1
Huawei nasil bir telefon
Huawei mate 10 lite kullanıyorum. İlk çıktığı zamanlar almıştım. 30 tane ekstra uygulama yükselem bile kasmıyor hala. 2 sene falan olmuştur. Sadece garantisi bitince batarya degişikligine ihtiyaç duydum. Onu da hallettim zaten. Ben memnunum mate 10 bana göre iyiyse p40 pluslar falan çok daha iyidir. Ben Huawei markasını baya sevdim.
 

Aliyeece

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 13, 2020
1
1
3
Huawei işlemci olarak gayet iyi bir telefon. Hatta diğer Android telefonlarda bir süre sonra fotoğraf kalitesi düşüyor ama huawei bu konuda oldukça iyi. Ben çok fazla uygulama yüklerim ona rağmen hiçbir kasma yaşamadım. Fiyat ve performans açısından çok iyi bir telefon.
 
  • Beğen
Tepkiler: izci

izci

Administrator
Süper Admin
Eyl 20, 2020
230
9
18
huawei olsun xiaomi olsun nerdeyse bütün cihazları fiyat performans ürünleri. ama dönüp dolaşıyor 2 yılda ömrünü tüketiyor. aldığın paranın 4/1 ine satıyorsun. ama iphone aldığın ücretin 100₺ aşağısına satıyorsun :) böyle de bir garip olay var. aslında herşey sisteme bağlı. android cihazlardaki donanımı iphone e uyarlasalar ömürlük cihazlar olur ama böylede olsa 1 ürünü alan birdaha almaz. bu yüzden her cihazın bir eksiği olmak zorunda yoksa para kazanamazlar. benim düşüncem bu yönde.
 

mel.isasayar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 15, 2020
5
0
1
Huawei bence son zamanların en iyi çıkış yapan telefonu. İlerleyen zamanlar da Iphone da büyük bir rakip olacağını öngörüyorum. Şuan bile buna çok yakın zaten.
 

izci

Administrator
Süper Admin
Eyl 20, 2020
230
9
18
Evet iyi çıkış yaptı tamam sorun yok da. Bende Huawei kullanıyorum mesela geçen yıl aldığım telefon bu yıl yavaş yavaş yavaş kasmaya falan başlıyor tam randıman kullanmıyor gibi. Anlamadım. Bu tür sonradan düşüş olmasa güzel cihazlar evet