H Hilalefeenes Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 21, 2021 1 0 1 Şub 21, 2021 #1 Android telefonumda silmemem gereken sms i silmişim geri almak için çok uygulama denedim bazıları geldi ama istediğim gelmedi fikri olan varmi
Android telefonumda silmemem gereken sms i silmişim geri almak için çok uygulama denedim bazıları geldi ama istediğim gelmedi fikri olan varmi
izci Administrator Süper Admin Eyl 20, 2020 230 9 18 Şub 22, 2021 #2 Hilalefeenes' Alıntı: Android telefonumda silmemem gereken sms i silmişim geri almak için çok uygulama denedim bazıları geldi ama istediğim gelmedi fikri olan varmi Genişletmek için tıkla ... silinen dosyaları geri getirme adına çalışmalar olabilyor hatta benimde bu konuda açtığım bir içerik vardı ama sms konusunda daha önce duymadım.
Hilalefeenes' Alıntı: Android telefonumda silmemem gereken sms i silmişim geri almak için çok uygulama denedim bazıları geldi ama istediğim gelmedi fikri olan varmi Genişletmek için tıkla ... silinen dosyaları geri getirme adına çalışmalar olabilyor hatta benimde bu konuda açtığım bir içerik vardı ama sms konusunda daha önce duymadım.
P Psikophorse Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 20, 2021 1 1 1 Şub 22, 2021 #3 Dostum ona yapabileceğin birşey yok birkaç istisna var ama onunda oluru var mı bilmiyorum Tepkiler: izci