C Cansiniz Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 22, 2021 1 0 1 Şub 22, 2021 #1 Telefonumun wifisiyle laptopa bağlanıyorum.Telefonum Xiomi Note 8.Bilgisayar internete bağlandığı anda telefonumda internet çekmiyor WhatsApp mesajları gitmiyor.
Telefonumun wifisiyle laptopa bağlanıyorum.Telefonum Xiomi Note 8.Bilgisayar internete bağlandığı anda telefonumda internet çekmiyor WhatsApp mesajları gitmiyor.
izci Administrator Süper Admin Eyl 20, 2020 230 9 18 Şub 23, 2021 #2 Cansiniz' Alıntı: Telefonumun wifisiyle laptopa bağlanıyorum.Telefonum Xiomi Note 8.Bilgisayar internete bağlandığı anda telefonumda internet çekmiyor WhatsApp mesajları gitmiyor. Genişletmek için tıkla ... daha önce denk gelmediğim bir hata lakin baktığımda xiaomilerde oluyormuş böyle olaylar bir videoya denk geldim de sizde bakın yardımı dokunursa sevinirim.
Cansiniz' Alıntı: Telefonumun wifisiyle laptopa bağlanıyorum.Telefonum Xiomi Note 8.Bilgisayar internete bağlandığı anda telefonumda internet çekmiyor WhatsApp mesajları gitmiyor. Genişletmek için tıkla ... daha önce denk gelmediğim bir hata lakin baktığımda xiaomilerde oluyormuş böyle olaylar bir videoya denk geldim de sizde bakın yardımı dokunursa sevinirim.
G garip Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 15, 2021 1 0 1 Şub 23, 2021 #3 telefonum wifi ye bağlanamıyor vestelin eski model bir telefonu