E efeberk Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 8, 2021 1 0 1 Şub 8, 2021 #1 Telefonumdan virüs silmek istiyorum. Uygun program önerir misiniz?
izci Administrator Süper Admin Eyl 20, 2020 230 9 18 Şub 23, 2021 #2 efeberk' Alıntı: Telefonumdan virüs silmek istiyorum. Uygun program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla ... 1. Bitdefender: 2021 Yılında Android için tasarlanmış 1 numaralı ücretsiz antivirüs yazılımım. 2. Avira: Gizlilik korumasını merkezine alan isteğe bağlı kötü amaçlı yazılım ve virüs taraması. 3. ESET: Virüs taramaları, GPS konum özelliği ve oltalama yazılımı koruması. 4. McAfee: Mükemmel hırsızlık önleme özellikleri. 5. Kaspersky: Kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma ve hırsızlık önleme fonksiyonları. kaynak
efeberk' Alıntı: Telefonumdan virüs silmek istiyorum. Uygun program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla ... 1. Bitdefender: 2021 Yılında Android için tasarlanmış 1 numaralı ücretsiz antivirüs yazılımım. 2. Avira: Gizlilik korumasını merkezine alan isteğe bağlı kötü amaçlı yazılım ve virüs taraması. 3. ESET: Virüs taramaları, GPS konum özelliği ve oltalama yazılımı koruması. 4. McAfee: Mükemmel hırsızlık önleme özellikleri. 5. Kaspersky: Kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma ve hırsızlık önleme fonksiyonları. kaynak