M martimurat Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 3, 2021 1 0 1 Şub 3, 2021 #1 Bataryam azaldığında powerbank takıyorum ve şarjım mesela 15se hızla 0'a düşüyor ve o zaman dolmaya başlıyor. Normal mi bu?
Bataryam azaldığında powerbank takıyorum ve şarjım mesela 15se hızla 0'a düşüyor ve o zaman dolmaya başlıyor. Normal mi bu?
X Xmla_19 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 3, 2021 1 0 1 Şub 3, 2021 #2 martimurat' Alıntı: Bataryam azaldığında powerbank takıyorum ve şarjım mesela 15se hızla 0'a düşüyor ve o zaman dolmaya başlıyor. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla ... Sokete sıkıntı vardır aslında aslında şarjın 15 değil sana öyle gösteriyor en iyisi soket değiştirmek 2 sende bir kesin
martimurat' Alıntı: Bataryam azaldığında powerbank takıyorum ve şarjım mesela 15se hızla 0'a düşüyor ve o zaman dolmaya başlıyor. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla ... Sokete sıkıntı vardır aslında aslında şarjın 15 değil sana öyle gösteriyor en iyisi soket değiştirmek 2 sende bir kesin
M Melisadmr2 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Şub 3, 2021 1 0 1 Şub 3, 2021 #3 Şarja takmadan önce şarj15 mesela powerbank takınca direkt 1 e düşüyor