Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10T Lite 30 Eylül’de resmen açılıyor

Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10T Lite 30 Eylül’de resmen açılıyor, Mobil Destek

Xiaomi geçen yıl Mi 9T ve Mi 9T Pro’yu tanıtmıştı. Bu telefonlar, Redmi K20 ve K20 Pro’nun küresel muadilleriydi çünkü bu K cihazları yalnızca Hindistan ve Çin pazarlarında orijinal adlarını korudu. Çin devi bu yıl Redmi K30 ve K30 Pro’yu tanıttı, ancak bunları Çin dışında POCO akıllı telefonlar olarak piyasaya sürmeye karar verdi. Bu bizi büyük soruyla baş başa bıraktı, şirket bu yıl bir Mi 10T serisini tanıtacak mı? Pek çok sızıntı ve rapordan sonra, cevap nihayet şirketten resmi bir gönderi aracılığıyla geldi. 30 Eylül’de Çin devi Xiaomi Mi 10T, 10T Pro ve 10T Lite’ı tanıtacak.


Bu yazımızı beğendiyseniz diğer mobil destek yazılarımıza da tıklayarak sitemizden ulaşabilirsiniz. Forumdan konu açıp destek almak için ise forum sitesine giderek konu açabilirsiniz. mobil destek forum, cihaz sorunları ve destek almak istediğiniz konular için mobil forum a gidebilirsiniz.

Mi 10T, 10T Pro ve 10T Lite, güçlü yonga setleri, kameralar ve 5G bağlantısıyla birlikte gelir

Şirket önümüzdeki hafta, 30 Eylül 14:00 CEST / 12 PM GMT / 13:00 BST / 15:00 EEST’de yeni bir akıllı telefon setini tanıtacak ve tüm ayrıntıları ele alacağız.

Bu yeni akıllı telefonlar, güçlü özelliklere ve bazı çekici özelliklere sahip, rekabetçi üst orta sınıf cihazlardır. Örneğin, Mi 10T, 64MP birincil kamerayı paketleyecek. 10T Pro, göz kamaştırıcı bir 108MP kamera, devasa bir pil ve muhteşem bir 144HZ LCD alacak. Mi 10T Lite ise çekiciliğini yeni piyasaya sürülen 5G bağlantısı ile gelen yepyeni SD7xx serisi çip olan Snapdragon 750G yonga setinden alacak. Mi 10T ve Mi 10T Pro ise, onları amiral gemisi arazisine etkili bir şekilde yerleştiren Snapdragon 865 yonga seti ile geliyor. Amiral gemisi katilleri ikilisi de MEMC (Hareket Tahmini, Hareket Telafisi) özelliğiyle birlikte gelecek.

Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10T Lite 30 Eylül’de resmen açılıyor, Mobil Destek

Fiyatlandırmaya gelince, Mi 10T’nin 499 € fiyat etiketi ile geleceği söyleniyor. Premium varyant sizi 599 € geri ödeyecek. Birden fazla varyant bekliyoruz ve bu nedenle fiyat değişecektir. 10T Lite ise 10T serisine katılmanın en erişilebilir yolu olacak. 300 € fiyat etiketi ile gelebilir.

Görünüşe göre Xiaomi amiral gemisi katillerinin bıraktığı boşluğu doldurmak istiyor. Sonuçta, pazar pahalı amiral gemileriyle dolu. T serisi güçlü bir rekabetle karşı karşıya kalacak. Ancak, 5G bağlantısına, güçlü kameralara ve yüksek yenileme hızına sahip ekranlara sahip olmanın kesinlikle bu cihazların lehine hareket edeceğini söylemeliyiz.

Önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla sızıntının ortaya çıkmasını bekliyoruz.

.

Mi 10TMi 10T lansmanıMi 10T LiteMi 10T ProMi 10T serisi lansmanıxiaomiXiaomi Mi 10TXiaomi Mi 10T LiteXiaomi Mi 10T ProXiaomi Mi 10T serisi