Wifi desteklenmiyor

Gül yaşar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Şub 22, 2021
1
0
1
Yaşadığım bölgede türk telekom hattı olmadığı için wifi kullanamıyoruz başvuru yaptığımdan beri 5 ay oldu müşteri hizmetlerini arıyorum12 ile 24 ay içinde gelir diyor çok büyük sıkıntı yaşıyorum

izci

Administrator
Süper Admin
Eyl 20, 2020
230
9
18
Yaşadığım bölgede türk telekom hattı olmadığı için wifi kullanamıyoruz başvuru yaptığımdan beri 5 ay oldu müşteri hizmetlerini arıyorum12 ile 24 ay içinde gelir diyor çok büyük sıkıntı yaşıyorum
alt yapı olmayan yerler için bölgesel uydu çanak interneti sunanlar oluyor onlardan hizmet alınabilir. alt yapı olmayan yerler için yine turkcell superbox cihazları var şebeke ile çalışan en internetleri işinizi görebilir.

Özen tunça

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 13, 2020
27
0
1
Türk Telekom wifi yerde sıkıntılı müşteri hizmetlerini arasanda Hiçbir sonuç alamıyorsun Hayatımda iki defa Türk Telekom wi-fi internet aldım ikisinden de pişmanım keşke almasaydım Ama iki sene taahhütlü olduğu için kullanmak zorundayım vazgeçemiyorum kimseye de tavsiye etmiyorum yaysan cayma bedeli ödüyorsun kullansan internet çekmiyor yok kapsama alanı dışında yok sinyalleri zayıf berbat berbat