S seyis Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Ara 23, 2020 4 0 1 Ara 24, 2020 #1 Ne kadar yararlı ne kadar kitlesi olduğu tartışılır bir konu sizce ?
Q QADİROVİC Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Ara 24, 2020 2 1 1 Ara 24, 2020 #2 eğitim sisteminin berbat olduğu bir yerde online eğitimin yararı konuşulamaz zaten yine her öğrenci kendi çabasıyla birşeyler yapacaktır Tepkiler: izci
eğitim sisteminin berbat olduğu bir yerde online eğitimin yararı konuşulamaz zaten yine her öğrenci kendi çabasıyla birşeyler yapacaktır
izci Administrator Süper Admin Eyl 20, 2020 230 9 18 Ara 24, 2020 #3 QADİROVİC' Alıntı: eğitim sisteminin berbat olduğu bir yerde online eğitimin yararı konuşulamaz zaten yine her öğrenci kendi çabasıyla birşeyler yapacaktır Genişletmek için tıkla ... katılıyorum. maalesef ki durum böyle
QADİROVİC' Alıntı: eğitim sisteminin berbat olduğu bir yerde online eğitimin yararı konuşulamaz zaten yine her öğrenci kendi çabasıyla birşeyler yapacaktır Genişletmek için tıkla ... katılıyorum. maalesef ki durum böyle