Android oyun önerileri

expoler2020

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 10, 2020
1
1
1
Android cihazlarınızda sıkılmadan oynayabileceğiniz oyunlar

Grand theft auto serisi
The walking zombie 2
Dls 21
Call of dıty mobile
Golden City
Harekat TTZA
Pubg
Hellcopter

• Beğen
Tepkiler: OyuncuKedi

izci

Administrator
Süper Admin
Eyl 20, 2020
230
9
18
Grand theft auto mobilde varmıymış ya :D güzel ya deneyeyim bende. teşekkürler

Tugce_mslacii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 13, 2020
2
1
3
Benim tercih ettiğim oyunlar aşağıda belirttiğim oyunlar.

My cafe
Board kings
Pet rescue saga
Tasty town

Bölümler atlaması zor ve güzel. İnsanı oyunu oynamaya sürükleyen oyunlar. Oynarken eğlenebileceğiniz oyunlar.

• Beğen
Tepkiler: cankatsenol

cankatsenol

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 13, 2020
2
1
3
Benim tercih ettiğim oyunlar genellikle savaş ve savun ma oyunlarından clash of clans güçlü bir klana katılımla kolay level geçilebilir boards king oyunu sadece zar için beklemek can sıkıyor ama eğlenceli oyundur

• Beğen
Tepkiler: Tugce_mslacii

Tugce_mslacii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 13, 2020
2
1
3
Benim tercih ettiğim oyunlar genellikle savaş ve savun ma oyunlarından clash of clans güçlü bir klana katılımla kolay level geçilebilir boards king oyunu sadece zar için beklemek can sıkıyor ama eğlenceli oyundur
Clash of clans oyunu güzel ama eskiden daha çok kullanıcı vardı. Bende eskiden oynuyordum. Sonra sürekli güncelleme geldiği için ve oyun yenilendiği için bi süre sonra oyundan koptum. Güncellemelere ayak uydurmak zor.

Murat55

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 12, 2020
4
0
1
Clash of clans oyunu güzel ama eskiden daha çok kullanıcı vardı. Bende eskiden oynuyordum. Sonra sürekli güncelleme geldiği için ve oyun yenilendiği için bi süre sonra oyundan koptum. Güncellemelere ayak uydurmak zor.
Özelliklede küresel gidince çoğu oyuncu oyunu bıraktı eski tadı heyecanı yok anlayacağınız sürekli buyülerin hasarlarıyla oynuyorlar

aatakanylcn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 13, 2020
1
0
1
Soul Knight MOBA tarzı bir oyun arkadaşlarınızla beraber eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz

hasansyrm_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 10, 2020
2
1
1
Benim tercih ettiğim oyunlar aşağıda belirttiğim oyunlar.

My cafe
Board kings
Pet rescue saga
Tasty town

Bölümler atlaması zor ve güzel. İnsanı oyunu oynamaya sürükleyen oyunlar. Oynarken eğlenebileceğiniz oyunlar.

Asroma4155

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ara 14, 2020
1
0
1
New star soccer
Harika bir futbol oyunu ...kendinizi test edin...sürükleyici bir oyun....